Hoe werkt de Law of Attraction?

De magische, misschien wel heilige, Law of Attraction. Letterlijk vertaald betekent dit de wet van aantrekkingskracht. Deze wet opereert je hele leven al op automatische piloot. Het gaat hier namelijk om je onderbewustzijn waarin je bepaalde elementen en ervaringen in het leven aantrekt als een magneet. Maar hoe werkt de Law of Attraction precies? Wij vertellen je het een en ander. Wat jij daar vervolgens mee doet is aan jou.

De Law of Attraction

Spiritueel reizen? Ga mediteren in Nepal!

Wat is de Law of Attraction?

Dat het om de wet van aantrekkingskracht is helder. Maar wat betekent die wet precies? In je onderbewustzijn sla je al je ervaringen, gevoelens en alles wat daarbij komt kijken op. Als een van deze elementen herhaalt zoek jij in je harde schijf naar informatie om die keuze te maken. 

Hoe werkt de Law of Attraction?

Hoe werkt de Law of Atrraction dan? Je onderbewustzijn vind het het fijnste om op safe te spelen en dus een veilige keuze te maken. Deze is volgens je onderbewustzijn het beste voor jou. Wanneer je onderbewustzijn dus zoekt naar informatie om die keuze op te baseren zal die uitkomen op een ervaring die jij eerder gehad hebt. Alles wat nieuw is wordt gezien als gevaar terwijl dat niet altijd hoeft. Hierdoor leef je op de automatische piloot, maak je dezelfde keuzes en zal je leven zo min mogelijk veranderen.

Hoe werkt de Law of Attraction?

Hoe gebruik je de Law of Attraction in je voordeel?

Waar je eigenlijk van af wilt is het onbewuste gedeelte. Door onbewust de keuzes te blijven maken gebeurt er niks. Je kunt je onderbewustzijn namelijk herprogrammeren zoals jij dat wilt. Zo kun je werken aan dat ene brandende verlangen in je leven.

  1. Kies dus een doel dat jij wilt bereiken.
  2. Hak je doel in kleine stappen.
  3. Maak BEWUST de keuzes die jij nodig hebt om dichter bij dat doel te komen. Hoe onnatuurlijk, eng of nieuw die keuze ook aanvoelt.

Alleen zo kun jij je onderbewustzijn doorbreken.

Misschien ook iets voor jou?