3 manieren om haar te verrassen

Wie vindt het niet leuk om verrast te worden? Bijna onvoorstelbaar. Verrast worden op een positieve manier dan wel. Iemand verrassen kan om tal van verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan het vieren van een jubileum met een goede vriendin uit je jeugd, je dochter die geslaagd is voor haar examen, de verjaardag van je favoriete tante of voor de mannen: om je vriendin of vrouw in de watten te leggen met een kleine of grote verrassing.

 

Je hebt besloten haar te gaan verrassen dus begint met het nadenken hoe je dat kan doen. En dan blijkt die spontane verrassing toch moeilijker dan je denkt. Je kunt waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van leuke verjaardagscadeaus of het plannen van een uitje. Laten we een kijkje nemen naar wat originele ideeën waar je zelf nog niet zo snel aan gedacht hebt of juist naar de klassiekers die het altijd goed kunnen doen. Afhankelijk natuurlijk aan wie en waarom.

Haar verrassen

1. Een tastbaar cadeau

Een cadeau is misschien het meest voordehand liggend om iemand mee te verrassen. Toch kan een passend cadeau de ideale manier zijn om iemand te verrassen. Maar hoe verzin je een (origineel) cadeau voor haar? Wat goed is om eerst vast te stellen is hoe groot of klein de verrassing moet zijn. Vervolgens kun je ook makkelijker de keuze maken hoe origineel je wilt dat het cadeau is. Om te beginnen met de oude maar vertrouwde klassiekers waar je geen enkele dame niet blij mee maakt, denk bijvoorbeeld aan een bos bloemen, een doosje bonbons of een foto in een mooie lijst. Voor een wat persoonlijker en waarschijnlijk duurder cadeau kun je kiezen voor een sieraad. Daarnaast kunnen woonaccessoires het ook altijd goed doen. Tot slot kun je ook een cadeau laten personaliseren met een waardevolle betekenis of een grappig onderonsje die alleen jij en de ontvanger van het cadeau snappen.

2. Een activiteit

Welke vrouw kan er nou niet genieten als ze in de watten wordt gelegd. Een avond net wat uitgebreider koken dan normaal, een ontvangst thuis als het eten klaar staat en een paar kaarsen kunnen al zorgen voor romantiek. Heb je juist iets te vieren met vrienden of familie? Trakteer op een lunch op een plek waar diegene nog nooit geweest is. Het verrassingselement werkt waarschijnlijk het beste als je degene die je wilt verrassen juist meeneemt naar iets wat zij normaal niet doet of een plek waar zij normaal niet komt. Een bezoekje aan een wellness, een wandeling op een unieke plek, een ladies only evenement of een hapje eten zijn andere voorbeelden.

Samen een avondje te diep in het glaasje gekeken? Ontdek het ultieme kater ontbijt!

3. Een gebaar

Tuurlijk, een verrassing is in principe altijd een mooi gebaar. Maar wat we hiermee bedoelen zijn de verrassingen die niks kosten. Een tastbaar cadeau en een activiteit kosten negen van de tien keer geld. Dat hoeft niet altijd. Richt je huiskamer in als een thuisbioscoop, doe (onverwachts) een klusje in huis of nodig je vriendin of familielid uit voor een goed gesprek.

Misschien ook iets voor jou?